Eemswolde,
Buitengewoon Genieten!

Je vindt Bed & Breakfast Eemswolde in woonwijk Tanthof in Delft. Vanaf de A4 of A13 sta je zo voor onze deur. In de luxe themakamers en lichte ontbijtserre met uitzicht op groen kom je helemaal tot rust voor of na een drukke werkdag, bezoek aan vrienden/familie in de omgeving, of tijdens je vakantieverblijf. Geniet onder het genot van een vers kopje koffie of thee van een stukje van Marion's veelgeprezen Eemswolde Special, een heerlijk zelfgebakken brood naar lokaal recept.

B&B Eemswolde is een perfecte uitvalsbasis om natuurgebied Midden-Delfland met haar weidevogels en oude, deels monumentale, boerderijen met de fiets of te voet te verkennen. Ook de historische binnenstad van Delft is heel dichtbij, waar je meer te weten kunt komen over het kenmerkende Delft’s Blauw, vroegere grootmeesters en de prachtige gebouwen. Ga je liever golfen of naar het strand van Scheveningen? Dan zit je bij ons zeker zo goed. Kortom, bij Bed & Breakfast Eemswolde kun je altijd Buitengewoon Genieten!

Elk met een eigen thema, sfeer en beleving

U
"Onze Bed and Breakfast bevindt zich tussen de twee mooiste locaties in Zuid-Holland: de binnenstad van Delft, en het natuurgebied Midden Delfland."
U zit er midden in!
Ga
"U kunt bij ons uw banden oppompen en uw electrische fiets gewoon opladen! "
Ga toch fietsen!
Er
"Een prima uitvalsbasis voor een fietstocht, stadswandeling, partij golf of een boswandeling in het Abtswoudse Bos, met een bezoek aan het kunstwerk 'Moeder Aarde'"
Er op uit!

Eemswolde - Hoe het begon

 

We hebben de tijd genomen om onze droom helder te krijgen door onze persoonlijke en gemeenschappelijke wensen, 'oude' dromen en idealen hardop met elkaar te delen. Zo ontvouwde zich het idee van een landelijke en luxe Bed & Breakfast, waarin de verschillende elementen samenvallen. Een stap-voor-stap proces waarbij een voormalige boerderij en dierenartspraktijk in Delft ons pad kruiste. Bij de eerste bezichtiging hadden we door de systeemwanden en het systeemplafond heen te kijken. Zo ontdekten we ineens de prachtige oorspronkelijke houten balken tegen het dak. Die hebben we weer zichtbaar gemaakt. Verder zijn eigenlijk alleen de buitenwanden intact gebleven.

We zijn ontzettend trots op het resultaat na een ingrijpende verbouwing die alles bij elkaar 1,5 jaar heeft geduurd. Met de nodige klushulp en fantastische tips en ideeën van de aannemer en architecten heeft het geheel een landelijke, authentieke en warme uitstraling gekregen waarin de details met elkaar kloppen. Marion kan hier haar talent voor gastvrijheid en bakken helemaal kwijt en ook Erwin mag graag de mensen een mooi verblijf bezorgen waar ze met plezier op terugkijken. We halen er bovendien veel voldoening uit om toegewijd aan iets te werken wat helemaal van onszelf is, op een prachtige groene plek zonder reistijd. Een plek waar onze gasten Buitengewoon kunnen Genieten, en wij natuurlijk ook. Voor de naam doken we in de historie van de omgeving. De locatie ligt aan de historische route Abtswoude, een verbastering van Popta's Wolde, het woud van kolonist Popta. Het mooie stukje 'woud' is alleen niet meer van Popta, maar van: Erwin & Marion, ofwel Erwin en Marion's wolde... Eemswolde. De rest is over 30 jaar geschiedenis ;-)

 

 

Navigatie instructie

Navigeer naar het eind van de Latijns-Amerikalaan (ter hoogte van de kruising met de Venezuelastraat) in Delft. Als je niet meer verder kunt, dan zie je aan je rechterhand het hek van B&B Eemswolde. Hier kun je doorheen rijden en parkeren.
 
Navigeer NIET naar Abtswoude 32A. Op deze weg kun je niet parkeren.
 
Let op! Als je via de A4 aankomt of vertrekt, let dan goed op de snelheid- en roodlichtcamera's op de Kruithuisweg ter hoogte van de kruising met de Laan der Verenigde Naties (beide richtingen).

Contact

Onze contact gegevens:

Naam: Marion & Erwin

Adres: Abtswoude 32A, 2622NA, Delft, Nederland

Telefoon Marion : +31 6 24 80 27 12
Telefoon Erwin :   +31 6 26 17 62 46


Email: welkom@eemswolde.nl

Contact

+ 31 6 24 80 27 12

Algemene Voorwaarden

Nederlands